دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عملیات ضد اسرائیلی در کرانه باختری

عملیات ضد اسرائیلی در کرانه باختری در عملیات ضد صهیونیستی در جنوب نابلس واقع در کرانه باختری، ۳ صهیونیست به هلاکت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم اسرائیل از حمله با سلاح سرد در شهرک صنعتی صهیونیست نشین ارئیل واقع در کرانه باختری خبر داد.

 

رسانه‌های عبری گزارش دادند که 3 تن از پنج شهرک‌نشینی که در دو عملیات شهادت طلبانه (یکی با سلاح سرد و دیگری زیرگیری با خودرو) دچار مصدومیت شده بودند، به هلاکت رسیدند.

 

عاملان عملیات استشهادی امروز در شهر آرئیل هم دو نفر بوده‌اند که بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره هر دو فلسطینی در این عملیات به شهادت رسیده‌اند.

 

ارتش رژیم اسرائیل بعد از عملیات استشهادی در شهرک آریل، از اعزام یک بالگرد نظامی برای انتقال مصدومان این عملیات به بیمارستان خبر داد.

 

هویت عامل عملیات شهادت‌طلبانه امروز کرانه باختری مشخص شد

رسانه‌های اسرائیل گزارش دادند که عامل عملیات شهادت طلبانه امروز در شهرک آرئیل، جوانی 19 ساله به نام محمد مراد سامی صوب است.


شلیک نظامیان صهیونیست به خودی
نظامیان ارتش رژیم اسرائیل بعد از عملیات شهادت طلبانه امروز که در نتیجه آن 3 نفر به هلاکت رسید و دو تن دیگر زخمی شدند، از ترس خود به شهرک نشینیان صهیونیست به گمان اینکه فلسطینی‌اند آتش گشودند.

 

خودزنی پلیس اسرائیل با کشتن یک صهیونیست

نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی صبح روز دوشنبه یک صهیونیست را به اشتباه هدف گلوله خود قرار دادند.

در جریان این درگیری که در شهر رعنانا در سرزمین اشغالی به وقوع پیوست پلیس اسرائیل با تصور آنکه فرد مزبور یک فلسطینی است و قصد انجام عملیات ضدصهیونیستی دارد اقدام به شلیک به سمت وی کردند.

 

واکنش گروه‌های فلسطینی به عملیات آرئیل

گروه‌های فلسطینی عملیات استشهادی امروز در نزدیکی شهرک آرئیل در سلفیت که به هلاکت 3 صهیونیست و زخمی شدن 2 نفر دیگر منجر شد را تبریک گفتند.

 

حازم قاسم سخنگوی حماس تاکید کرد که این عملیات پاسخی طبیعی از جانب ملت فلسطین به جنایات دشمن صهیونیستی از جمله شهادت روز گذشته فله مسالمه دختر 19 ساله فلسطینی به دست اشغالگران اسرائیلی بود.

 

قاسم تصریح کرد که جوانان انقلابی فلسطینی در کرانه باختری بار دیگر به دشمن ضربه زده و اشغالگران را با عملیاتی قهرمانانه در شهرک آرئیل که به عنوان کانون جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری شناخته می‌شود، غافلگیر کردند.

 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش جهاد اسلامی هم این عملیات را بیانگر اراده ملت قهرمان فلسطین در مواجهه با دشمن صهیونیستی دانست.

 

طارق عزالدین سخنگوی این جنبش تصریح کرد که اجرای این عملیات در داخل شهرک آرئیل بار دیگر ضعف و سستی دشمن جنایتکار صهیونیستی و شکست نهادهای امنیتی و نظامی آن را به نمایش گذاشت.

 

وی گفت که این عملیات پاسخی به تهدیدات صهیونیست‌های تندرو علیه ملت فلسطین بود.

 

همچنین جبهه خلق برای آزادی فلسطین نیز عملیات آرئیل را دلیلی بر اصرار ملت فلسطین بر ادامه مقاومت در برابر اشغالگران تا رسیدن به آزادی دانست.

 

جبهه دمکراتیک هم تاکید کرد که این عملیات پاسخی به جنایات و تروریسم هدفمند اشغالگران اسرائیلی علیه ملت و سرزمین فلسطین بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار